Veilig op vakantie in Nederland? Lees alles over onze maatregelen en de speciale corona-omboekflexibiliteit

 
COVID Proof

Zorgeloos boeken

  1. Zorgeloos boeken

Zorgeloos je vakantie boeken in coronatijd


Hoe ziet jouw vakantiedroom er uit voor het komende jaar? Misschien staat De Pier al jaren bovenaan op je bucketlist of zijn we een bekende, vertrouwde bestemming voor je? Wij doen er alles aan dat je zorgeloos je vakantie kunt gaan boeken en kunt genieten van de voorpret. Voor iedereen een belangrijk onderdeel van de reis.

 
Zorgeloos
 

Flexibel omboeken

Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om gebruik te maken van onze omboekgarantie. Je kunt eenmalig kosteloos omboeken. Bijvoorbeeld voor het wijzigen van de accommodatie of de verblijfsperiode. Zo kun je er toch nog even met een gerust hart tussenuit in eigen land.

Extra omboekflexibiliteit tot één dag voor aankomst

Wij bieden je flexibiliteit om jouw vakantie tot één dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode of bestemming in geval van een:

  • gesloten grens
  • negatief reisadvies naar de regio van bestemming
  • quarantaineplicht bij terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid te worden gecommuniceerd.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, maar alleen als jouw aankomstdatum (nog) niet binnen 28 dagen valt. Voor reserveringen die 28 dagen of korter voor aanvang van jouw verblijf zijn gedaan is kosteloos annuleren niet mogelijk. 

Na 14 dagen vanaf het maken van de reservering zijn de kosten van annuleren als volgt: langer dan 28 dagen vóór aankomst betaal je 30% van de totale reissom en korter dan 28 dagen vóór aankomst betaal je 100%. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten via je assurantieadviseur of bij een goede verzekeraar.

Als er betaald is met een voucher, wordt de reissom ook weer in de vorm van een voucher terugbetaald.

Later betalen

Heb je al een keuze kunnen maken? Boek vervolgens gemakkelijk en snel. Je hoeft namelijk niet direct te betalen, maar binnen 14 dagen. Dit geldt voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met aankomst binnen 14 dagen. Dan vragen wij je direct te betalen.

In termijnen betalen

Boek je een verblijf voor over 4 weken of wellicht later, dan hoef je niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. Je betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heb je tot 4 weken voor aankomst de tijd.