Veilig op vakantie in Nederland? Lees alles over onze maatregelen en de speciale corona-omboekflexibiliteit

 
COVID Proof

Voucher

 1. Voucher

De afgelopen tijd hebben veel van onze gasten er voor gekozen om hun geboekte vakantie niet door te laten gaan vanwege het Coronavirus. Ook hebben wij, naar aanleiding van de gestelde maatregelen vanuit de overheid, een aantal van onze faciliteiten moeten sluiten. Een flinke tegenvaller voor jou, maar ook voor ons. Jouw welverdiende vakantie ging namelijk niet door gaan en wij konden niet doen wat wij het liefste doen, jong en oud laten genieten van een heerlijke vakantie in eigen land.

Gelukkig hebben wij iedereen die geen vakantie bij ons kon of wilde vieren kunnen voorzien van een voucher om zo, op een later moment, alsnog te kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Deze voucher heeft de waarde van de reeds door jou betaalde reissom en kan gebruikt worden om een nieuwe vakantie te boeken, wanneer het jou uitkomt.

 

De voucher verzilveren

Heb je van ons een e-mail gekregen met hierin een voucher en wil je deze inwisselen? Hieronder zie je een korte uitleg hoe dat werkt.

 1. Kopieer de vouchercode die in jouw e-mail staat.
 2. Ga naar onze website www.depier.nl/reserveren.
 3. Kies het gewenste vakantiehuis, glampingtent of kampeerplaats en de gewenste verblijfsperiode en ga naar de volgende stap.
 4. Er verschijnt een veld waar je de voucher code kunt invullen.
 5. Plak hier jouw voucher code.
 6. Het tegoed van de voucher wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag (middels het i'tje kun je het eventuele resterende tegoed op jouw voucher bekijken).
 7. Ga verder en rond jouw boeking af.
 8. Na het bevestigen van jouw boeking, is jouw code verzilverd. 
 
Verzilver direct je voucher

Voucher voorwaarden

 • De voucher dient voor 31-12-2020 verzilverd te worden.
 • De voucher kan gebruikt worden voor verblijven met een uiterste aankomstdatum t/m 31-12-2021.
 • De nieuwe reservering is op basis van beschikbaarheid.
 • Wanneer de nieuwe reservering duurder is dan het tegoed op jouw voucher staat dien je het resterende bedrag bij te betalen.
 • Wanneer de nieuwe reservering goedkoper is dan tegoed op jouw voucher, blijft het overgebleven bedrag op jouw voucher actief tot de bovengenoemde geldigheidsduur.
 • Bij het mogelijk annuleren van jouw nieuwe reservering, zullen wij een eventueel resterende tegoed dat betaald was met een voucher opnieuw toewijzen via een voucher.
 • De voucher is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor geld.

Afwijkende voorwaarden zijn van toepassingen indien wij op last van de overheid gesloten is. Voor deze vouchers geldt dat het in overleg mogelijk is om het tegoed van jouw voucher aan het einde van de geldigheidsduur uit te laten betalen. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze klantenservice.