Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0413-262585.

Coronavirus

Ik heb een vraag over de voucher die ik ontvangen heb
Heb je van ons een e-mail gekregen met hierin een voucher? Op www.depier.nl/voucher kun je meer informatie vinden over het inwisselen van de voucher, de veelgestelde vragen en de voorwaarden.

Kan ik een vakantie boeken met een omboekgarantie?

Om je meer flexibiliteit te geven voor een zorgeloze vakantie kun je gebruik maken van onze gratis omboekgarantie. Kosteloos omboeken is eenmalig mogelijk 28 dagen (aankomsten van 1 juli tot 24 december) voor aankomst. Bekijk alle voorwaarden op www.depier.nl/omboekgarantie.

Welke maatregelen heeft Vakantiepark De Pier in acht genomen m.b.t. het coronavirus?
Vakantiepark De Pier is, n.a.v. de gestelde maatregelen door de overheid en vanuit eigen overwegingen begonnen met vergaande veiligheids- en hygiënemaatregelen. Nadien zijn al deze maatregelen en werkprocessen stapsgewijs gewijzigd en uitgebreid. Lees hier onze uitgebreide informatie met alle door ons getroffen maatregelen op ons vakantiepark.

Hoe gaat Vakantiepark De Pier om met omboeken en annuleren m.b.t. het corona virus?

Op www.depier.nl/coronavirus kun je alles vinden over hoe Vakantiepark De Pier omgaat met omboekingen en annuleringen.

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus?
Mede dankzij de getroffen maatregelen is en blijft ons vakantiepark geopend en ben je van harte welkom. Ons vakantiepark is ruim opgezet en ligt tegen de Bedafse Bergen aan, een natuurgebied waar alle ruimte is om te genieten van de rust en de omgeving. Daarnaast zijn al onze vakantiehuizen vrijstaand en heb je geen/weinig contact met andere vakantiegasten. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen en richtlijnen van het RIVM op de voet. Op www.depier.nl/coronavirus houden wij je op de hoogte.

Wat gebeurt er als het coronavirus op Vakantiepark De Pier wordt geconstateerd?
Vakantiepark De Pier heeft nauw contact met het RIVM. Wanneer het coronavirus op ons vakantiepark wordt geconstateerd, worden de medische en gezondheidsinstanties onmiddellijk op de hoogte gebracht. Procedures voor infectieziekten worden dan onmiddellijk ingezet.

Zijn de faciliteiten op Vakantiepark De Pier gesloten? 

Vanaf 15 oktober 2020 is De Huyskamer (horeca) voor minimaal 4 weken gesloten. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomer van 13 juli tot 22 juli 2020 is er animatie voor de kinderen. De wasserette is geopend met een aantal voorwaarden:

  • Er zijn desinfecterende gels beschikbaar om kranen en handvatten schoon te maken;
  • Tijdens het wachten binnen en buiten ook je afstand bewaren;
  • De ruimtes zullen meerdere malen met desinfectiemateriaal schoongemaakt worden. Geef de huishoudelijke medewerker ook de vereiste ruimte om te werken.