Veilig op vakantie in Nederland? Lees alles over onze maatregelen en de speciale corona-omboekflexibiliteit

 
COVID Proof

Vakantie met kinderen

  1. Vakantie met kinderen

Op vakantie met je kinderen in Nederland

Je bent op zoek naar een vakantiepark dat veilig én leuk is voor kinderen. Vakantiepark De Pier is dé plek voor vakantie met je kinderen. We bevinden ons in de bossen van Bedaf. De Brabantse natuur zorgt niet alleen voor een rustige en ontspannen omgeving voor ouders, maar voor kinderen is het ook de ideale omgeving om in te spelen. 

Doordat we verschillende activiteiten organiseren voor kinderen én veel mooie voorzieningen hebben, is ons vakantiepark dé ideale plek voor een kindvriendelijke vakantie. We organiseren activiteiten voor peuters en kleuters, maar ook voor oudere kinderen. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken, bijvoorbeeld in ons zwembad én peuterzwembad mét glijbaan. Ze kunnen spelen in de speeltuinen, rijden met skelters én het avontuur aangaan in de Bedafse bossen.

Voor kinderen wordt het hoe dan ook een zorgeloze én vooral onvergetelijke vakantie!

Kinderen kunnen zich weken vermaken

Op Vakantiepark de Pier hebben we faciliteiten waarmee kinderen zich weken kunnen vermaken. Voor alle kinderen is er iets leuks te doen. We hebben faciliteiten voor peuters, kleuters en oudere kinderen.

We hebben op het vakantiepark twee speeltuinen, waar kinderen kunnen spelen. Ze kunnen swingen op een schommel, klimmen in het speelhuis, van de glijbaan gaan en rijden op een speeltractor.

We hebben een prachtig zwembad voor kinderen. Voor oudere kinderen hebben we een zwembad van 140 cm diep. Speciaal voor kleine kinderen hebben we een peuterbad mét waterglijbaan. Het is een verwarmde waterspeelplaats waar kinderen samen kunnen spelen. Ouders kunnen ondertussen lekker zonnen op het zonneterras.

Kinderen die de handen uit de mouwen willen steken, kunnen werken in een moestuin. Daarnaast kunnen ze kleine boerderijdieren verzorgen, zoals konijnen. 

Spelen in de bossen en duinen

Kinderen zitten tegenwoordig steeds vaker naar een beeldscherm te kijken. Ze spelen games en bekijken YouTube-video’s, maar spelen veel minder buiten dan voorgaande generaties.

Buitenspelen is gezond en Vakantiepark De Pier is dé ideale locatie om in contact te komen met de natuur. Omdat we omgeven zijn door de bossen, is het voor kinderen makkelijk om de tablet en telefoon even weg te leggen. 

Kinderen kunnen bij Vakantiepark De Pier genieten van de prachtige natuur. Het natuurgebied de Bedafse Bergen bestaat niet alleen uit een kindvriendelijk, bosrijk gebied, maar is ook nog eens de grootste zandbak in de verre omgeving. Het natuurgebied beslaat 75 hectare, waar kinderen onbezorgd kunnen spelen, klimmen en klauteren. Ze kunnen rennen door de duinen en spelen in het zand. Ze komen in aanraking met dieren en ademen de frisse boslucht in, wat natuurlijk veel gezonder is dan gamen en video’s kijken!

Op ontdekkingsreis met Moffel en Piertje

Gedurende het hoogseizoen is het extra leuk om Vakantiepark De Pier te bezoeken. Dan verblijven onze mascottes Moffel en Piertje op het park. Moffel en Piertje zijn bekend van het leuke en educatieve peuterprogramma Koekeloere. 

Moffel en Piertje houden van de natuur en gaan graag samen met onze bezoekers op ontdekkingsreis. Van kikkervisjes vangen tot boshutten bouwen: je kinderen kunnen samen met onze mascottes van alles beleven!

 

Samen eten in het pannenkoekenhuis

Wat is voor veel kinderen hét lievelingseten? Pannenkoeken natuurlijk! Op vakantiepark De Pier zit een pannenkoekenhuis. Op het menu staan de lekkerste pannenkoeken. We hebben een speciaal kindermenu met kinderpannenkoeken. Voor de kinderen die liever iets anders hebben dan pannenkoeken is er ook friet met een snack. Na het eten hebben we heerlijke verrassingsijsjes! 

Dichtbij BillyBird Park Hemelrijk

Vakantiepark De Pier biedt niet alleen zelf een prachtige omgeving én faciliteiten voor kinderen, in de omgeving bevindt zich BillyBird Park Hemelrijk. Je rijdt in 10 minuten naar dit pretpark met enorme speeltuinen, stoere attracties én een recreatieplas. 
Het park bestaat uit 55 hectare speelplezier! Je kinderen kunnen binnen- en buitenspelen. Zo is er een klimrots, een kabelbaan, een waterglijbaan, een familieachtbaan en natuurlijk de legendarische glijbaan én het piratenschip!
Hemelrijk is uitgegroeid tot een begrip in Brabant en zeker de moeite waard om te bezoeken.


Hullie Speelboerderij

Gasten van Vakantiepark De Pier hebben gratis toegang tot Hullie Speelboerderij. Deze boerderij ligt op loopafstand van De Pier. Kinderen kunnen zich hier eenvoudig de hele dag vermaken. De speelboerderij bestaat bijvoorbeeld uit een knutselhoek, een ballenbak, een waterspeeltuin, een klimvulkaan, een rodelbaan en trampolines. 
Daarnaast wordt er een spectaculaire outdoor lasergame georganiseerd! Kinderen bevinden zich hier in de 30’s, in een gevecht tussen het Hullievolk en het Amerikaanse oliebedrijf Black Oil. Het strijdtoneel bestaat uit olieboortorens, oude betonnen wanden en sloten met bruggen. Deze lasergame zorgt gegarandeerd voor veel actie en speelplezier!