Ruiterarrangementen


Kies uit onze ruiterarrangementen en boek een vakantie in één van onze vakantiehuizen met het gebruik van de paardenstallen van ons paardenhotel. Een vakantie van 3 nachten in één van onze huizen kun je al boeken vanaf € 93,00 per huisje.

De prijs voor logies van jouw paard inclusief stro en voer bedraagt € 27,50 per nacht. Deze vind je tijdens het boekingsproces in stap 2. extra's. Boek tot 24 uur voor aankomst.

Heb je geen eigen paard, maar wil je wel genieten van De Maashorst en onze faciliteiten? Wij hebben een goede samenwerking met Ruitersportcentrum De Drie Linden waar je in de gelegenheid bent om paarden te huren. Je kunt rechtstreeks contact opnemen via www.rscdedrielinden.nl of +31653124554.

 

Voor meer informatie

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met de receptie via +31413262585.

Trek De Maashorst in met je paard


Geniet van de natuur en de vele ruiterroutes in de Maashorst. Sluit de dag af met een drankje in een van onze gezellige huizen, uitkijkend over de paardenweide, een goed diner en een fijne overnachting, terwijl jouw paard dik in het stro staat in een van onze stallen. Wil je alvast een knooppuntenroute samenstellen, dan kan dat hier. Startpunt Paardenhotel De Pier Recreatie is tussen knooppunt 15 en 16.

Dit arrangement is inclusief:
1x koffie/thee met vers gebakken appelgebak
3x luxe broodservice (verse broodjes, croissants en krentenbollen)
3x overnachting van je paard
1x gratis GPS ruiter- en menroutes, informatie en uittips in de Maashorst
 

 
 
Arrangement Trek De Maashorst In Met Je Paard
Arrangement Trek De Maashorst In Met Je Paard

Arrangement Trek De Maashorst In Met Je Paard

Samen met je paard rijden in de Maashorst en overnachten?