Veilig op vakantie in Nederland? Lees alles over onze maatregelen en de speciale corona-omboekflexibiliteit

 
COVID Proof

Ontdek De Pier

  1. Ontdek De Pier

Beleef vakantiepark De Pier


Wandel over de paadjes waar vlinders wegfladderen. Bewonder het park vanaf de zandduinen van Bedaf en luister naar de vogels in de bomen. Spetter elkaar nat in het verwarmde zwem- en peuterbad en kom na je dag in de buitenlucht heerlijk tot rust midden in de natuur.

 
 

Het zwembad


Spetter elkaar lekker nat in het warme water van het buiten zwembad! In deze verwarmde waterspeelplaats met een bad van 140 cm diep en een peuterbad speel je samen leuke spelletjes. Volwassenen kunnen lekker zonnen op het zonneterras.

Bij het zwembad zijn kleedhokjes en wc's aanwezig. Kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht om zwemvleugels of een EasySwim te dragen. Kinderen onder de 10 jaar mogen niet zonder ouderlijk toezicht zwemmen in het zwembad. Bij het zwembad is GEEN badmeester of badjuffrouw aanwezig. Betreden is daarom altijd op eigen risico. Het zwembad is alléén voor gebruik van gasten die verblijven op ons park.

Wij hanteren aangepaste regels en openingstijden conform de richtijnen van het RIVM. Zo zijn er een beperkt aantal mensen toegestaan in- en rondom het zwembad, dien je te reserveren d.m.v. een label (verkrijgbaar bij de receptie) en kun je beperkt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Daarnaast houd je uiteraard 1,5 meter afstand.

De belangrijkste aandachtspunten op een rij:

  1. Het zwembad is dagelijks geopend van 09:00 tot 21:00.
  2. Het gebruik van het zwembad is alleen mogelijk op basis van inschrijving voor een tijdslot van 2 uur.
  3. Kleed je om in jouw accommodatie.
  4. Gebruik de douche en het toilet van jouw accommodatie.
  5. Houdt 1.5 meter afstand.

Bekijk hier ons zwembad protocol.

Het zwembad bevindt zich naast De Huyskamer.

Openingstijden:

Van mei tot en met september (indien het weer dit toelaat) van maandag t/m zondag van 9.00 uur tot 21.00 uur. 

Alles voor jong en oud


Tijdens het hoogseizoen* verblijven Korrel en Blaadje op vakantiepark De Pier. Zij zijn dol op ontdekken en de natuur en gaan graag met jou op avontuur. Van kikkervisjes vangen in de sloot tot een boshutten bouwen in het bos, op vakantiepark De Pier is vanalles te beleven voor jong en oud. En wie weet komen Korrel en Blaadje een keertje bij jou logeren....

De enthousiaste medewerkers en vrijwilligers van vakantiepark De Pier organiseren voor kleine en grote gasten allerlei activiteiten. Van een sprookjeslampionnenoptocht voor de allerkleinsten tot het laten zien van je allerbeste kookkunsten tijdens Camping Culinair. Bij De Pier vermaak je je met de hele familie. In ons Doe & Ontdekprogramma vind je alle activiteiten tijdens jouw vakantie.

*Hoogseizoen: Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en zomervakantie

De speeltuin


In onze spiksplinternieuwe speeltuin kun je heerlijk in het vogelnest schommelen, in de touwen klimmen en klauteren, met water spelen of van de glijbaan. Neem een schepje mee, dan kun je ook lekker in het zand spelen. En ben je een echte stoere avonturier dan kun je heerlijk aan een touw zwieren vanaf de Bedafse bergen.

Bij het kampeerveld is een klein speeltoestel voor kindjes tot 3 jaar.

De Pier bewoners


Ontmoet en begroet je favoriete bewoners in vakantiepark De Pier.

Janneke en Saartje, onze dwerggeiten zijn elke dag aanwezig. En als je geluk hebt, hebben de kippen Jet, Doortje en Truus, een eitje voor je gelegd. Een eindje verderop staan onze pony's Juultje en Doortje samen met onze Quarter horse Jameen, die na een succesvolle carriére hier zijn pensioen mag houden. Elke dag hebben onze dieren verzorging nodig. Kom je helpen? Neem dan wel even regenlaarzen of oude schoenen mee en doe je oude kleren aan.

Hullie speelboerderij


Als het wat slechter weer is, ga dan naar Hullie Speelboerderij. De boerderij ligt op 650 meter van ons park. Je kunt hier eindeloos binnenspelen in de leukste speelhallen. Er is een black-light avonturengolf, een knutselhal en een outdoor lasergame.

Ben jij 12 jaar of jonger, haal dan bij de receptie van Vakantiepark De Pier een stempel en je kunt gratis binnen. O en papa, mama en opa en oma zijn sowieso gratis.

Geniet van de natuur


Wandel over de kromme paadjes tussen de bomen, tuur over zandbergen van Bedaf en hoor de vogels fluiten. Na een dag in het vertier bij de Huyskamer voelt de rust en de natuur van vakantiepark De Pier aan als een oase. Kinderen springen over de omgevallen bomen, slingeren aan touwen en verstoppen zich in de struiken, terwijl mama en papa genieten van de rust.