Veilig op vakantie in Nederland? Lees alles over onze maatregelen en de speciale corona-omboekflexibiliteit

 
COVID Proof

Omboekgarantie

  1. Omboekgarantie

Ons vakantiepark is geopend

Vakantiepark De Pier is naar aanleiding van de gestelde maatregelen door de overheid en vanuit eigen overwegingen begonnen met vergaande veiligheids- en hygiënemaatregelen op ons vakantiepark. Mede dankzij de getroffen maatregelen is en blijft ons vakantiepark geopend en ben je van harte welkom.

Ons vakantiepark is ruim opgezet en ligt in een rustige gebied waar geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Daarnaast zijn al onze vakantiehuizen vrijstaand en heb je geen/weinig contact met andere vakantiegasten.

 

Gratis omboekgarantie

Om je meer flexibiliteit te geven voor een zorgeloze vakantie kun je nu gebruik maken van onze gratis omboekgarantie. Zo kun je toch met een gerust hart jouw welverdiende vakantie boeken. Vakantiepark De Pier is ruim opgezet en ligt op unieke locatie in een natuurrijke gebied. Zo kun je er toch nog even met een gerust hart tussenuit in eigen land.

 

Actievoorwaarden

► Kosteloos omboeken is eenmalig mogelijk tot 28 dagen (aankomsten tot 1 april 2021) voor aankomst.

► Bij omboeken naar een duurdere periode zullen we het verschil bij jou in rekening brengen. Bij omboeken naar een goedkopere periode ontvang je het verschil tussen het reeds aanbetaalde bedrag en de boekingswaarde als voucher welke gebruikt kan worden bij een volgende boeking.

► Omboekingen kunnen op aanvraag en op basis van beschikbaarheid gedaan worden middels het omboekformulier, mits er een nieuwe verblijfsdatum is gekozen.

► Bij omboeken is alleen wijziging van de de aankomst- en vertrekdatum en woningtype mogelijk.

► De reservering kan maximaal één keer omgeboekt worden.

► De reservering kan omgeboekt worden naar een verblijf in 2020 en 2021.

► Staan er nog aanbetalingen open, dan is het verplicht om deze alsnog te voldoen om gebruik te kunnen maken van de omboekgarantie.

► In geval van annulering van een reservering na het éénmalig kosteloos omboeken zijn reeds aanbetaalde bedragen niet restitueerbaar.