Veilig op vakantie in Nederland? Lees alles over onze maatregelen en de speciale corona-omboekflexibiliteit

 
COVID Proof

Kerstvakantie

  1. Kerstvakantie

Overnachten tijdens de kerstvakantie


Heerlijk zo'n winterse vakantie! Kom sfeervol overnachten tijdens de kerstdagen. Een kerstboom met lichtjes in je accommodatie kan los bijgeboekt worden. Beleef samen de meest onvergetelijke en warmste momenten!

 
Magische kerst
 
 

Arrangement De Mooiste Tijd Van Het Jaar

Er even lekker tussenuit en toch het ultieme thuisgevoel. Dat kan deze kerstvakantie bij De Pier. Voel je welkom met een kopje koffie of thee en een heerlijke Bossche Bol, ga wandelen in De Maashorst en geniet van een ontbijt bij de kerstboom met lichtjes. En met een beetje geluk kun je sleeën vanaf de Bedafse Bergen. Je hebt het einde van het jaar nog nooit zo mooi afgesloten!

 
 
 
 
Met de hond op vakantie
 

Beleef de magie van kerst

Vier kerst in De Maashorst! Kerst bij De Pier is een feestelijke, ontspannen kerst in een sfeervolle omgeving. Haal een frisse neus tijdens een wandeling door de Bedafse Bergen. Met een beetje geluk zijn deze bedekt met een prachtige deken van sneeuw. En warm je daarna op bij de kachel. Is dat geen fantastisch vooruitzicht? Beleef samen de mooiste momenten tijdens de feestdagen. Ga eropuit met familie of vrienden en geniet van een mooie decembermaand!

P.S. Neem je slee mee! Gewoon voor de zekerheid.

 
 
 
Kerstvakantie
 
 

Vuurwerkvrij het jaar uit

Genieten van een ontspannen jaarwisseling, zonder vuurwerk? Dat kan! Sluit 2020 af zonder knallen in een sfeervolle accommodatie bij Vakantiepark De Pier. Ideaal als je een hond hebt die bang is voor vuurwerk. Voorkom stress zodat je samen met jouw hond(en) kunt genieten van een gezellig samenzijn tijdens oud en nieuw.