De Pier Recreatie ligt tegen een eeuwenoude zandverstuiving “de Bedafse Bergen”, aan de noordzijde van het uitgestrekte natuurgebied ” de Maashorst”. Hier zijn diverse wandelroutes beschikbaar.

 Klik hier om de folder van de wandelroute te downloaden.

In de omgeving: 0km
gratis

Meer Omgeving, Kindvriendelijk en Familievakantie

Knooppuntroute

In de prachtige omgeving van de Maashorst en Bedaf zijn een talloze knooppuntroutes aangelegd. Centraal gelegen bieden wij een goede vertrek- en aankomst locatie.

Uden

Het bruisende Uden is een plek waar u aan al uw behoeften wordt voorzien. Hier vind u luxe winkels en vele cafe’s en eetgelegenheden. Uden heeft zo’n 40.000 inwoners en behoort tot in de wijde omtrek tot een geliefd ‘dorp’ vanwege het aantrekkelijke centrum en de vele mogelijkheden voor jong en oud.

Gasterij De Pier

Direct naast het park bevindt zich “Gasterij De Pier”. De Gasterij is de plek bij uitstek om te genieten van een heerlijke pannenkoek (of een ander gerecht) in het pannenkoekenhuis. Als u het groter aan wil pakken kunt u hier tevens terecht voor huwelijksfeesten, bedrijfsevenementen en themafeesten.

Hullie Speelboerderij

Voor de kinderen hebben wij om de hoek (op 5 minuten lopen met een kinderwagen), binnen- en buitenspeeltuinen beschikbaar. Voor een leuke middag voor de jeugd die houdt van spectaculaire binnenspeeltuinen is dit een heerlijk uitje.

Golfclub de Leemskuilen

Mocht u genieten van een 9 holes golfbaan dan is dit echt iets voor u. Een vrij technische baan op 5 minuten afstand van ons park.

Kinderboerderij

Wilt u eens iets leuks doen voor de kinderen dan biedt Uden op 5 minuten autorijden (15 minuten fietsen) een leuke kinderboerderij. Hier zijn gratis allerlei dieren te bezichtigen zonder afspraak.

Efteling

Mocht u met uw kinderen het prachtige park met attracties zoals het sprookjesbos willen bezoeken, dan is ook de Efteling binnen 40 minuten bereikbaar.

Billybirdpark Hemelrijk

Voor een leuke wilde middag met de kinderen kunt u bij goed en slecht weer terecht bij dit mooie en leuke park. Slechts 15 minuten rijden met de auto verwijderd van ons park ligt de waterplas met binnen- en buiten attracties.

Natuurcentrum Slabroek

Bent u natuurliefhebber of wilt u en uw kinderen misschien eens goed geïnformeerd worden over de mooie natuur in- en om ons park dan is er op 5 minuten afstand een heus kennis centrum voor natuur. Dit is gratis te bezichtigen.

IVN Nederland

Wij hebben als bedrijf een hechte band met de natuurvereniging IVN Nederland.