Kamperen in oergebied De Maashorst


Verscholen tussen de Bedafse Bergen, in oergebied De Maashorst, ligt Vakantiepark De Pier. Een fijne plek waar een relaxte sfeer hangt. Binnen een paar stappen sta je midden in de natuur. Begin je de dag ontspannen met yoga of ga je eerst een rondje hardlopen in het bos? Na een zwoele zomerdag genieten van een heerlijke meditatie in de yogazaal of buiten in de natuur.  Of nog even gezellig bij de vuurplaats marshmellows roosteren. Samen proosten met een drankje en een lekker hapje op het zonnige terras van restaurant De Huyskamer. Dit is puur genieten!

 

De comfort kampeerplaatsen op 't Heydeveld zijn mooie plaatsen waarvan de meeste zonnig gelegen zijn. Op al onze kampeerplaatsen heb je beschikking over je eigen water-, riool- en tv-aansluiting. Bovendien heb je 10 ampère elektra en kun je ook de auto bij je plaats parkeren. Eventueel is het mogelijk om een extra tentje te plaatsen max. 2x3m.

Bij een boeking krijg je automatisch één van de kampeerplaatsen toegewezen. Wil je in een specifieke kampeerplaats boeken, dan kun je jouw voorkeur tijdens de boeking aangeven. Je betaalt hiervoor een kleine meerprijs.

De prijs is op basis van 1 of 2 personen incl. stroom (10 amp.), water, riool, WI-FI en tv-aansluiting. De energiekosten en het waterverbruik worden bij de arrangementen met een verblijf langer dan een maand achteraf in rekening gebracht. Deze zijn €0,41 per KwH stroom en voor water €3,15 per m3.

Boek nu