Kampeerarrangement Seizoenplaats

Een seizoenplaats midden in de natuur en toch genieten van kwaliteit en luxe? Onze seizoenplaatsen zijn van alle gemakken voorzien. Daar zorgen de moderne voorzieningen voor zoals verwarmde sanitairgebouwen, de wasserette, de speeltuin, leuke activiteiten voor jong en oud, een animatieteam in de hoogseizoenperiodes, een gezellig café en verwarmd buitenbad voor. De echte natuurbeleving begint al op de camping zelf. Zo is er onder andere een kinderboerderij, een moestuin en zijn de activiteiten afgestemd op de natuur. De camping ligt tegen de Bedafse Bergen aan de rand van De Maashorst, een natuurgebied van maar liefst 3.500 hectare. Het gebied laat zich op de fiets of wandelend uitstekend ontdekken. De seizoenplaats heeft een vast bedrag excl. water en elektra en is bedoeld voor max 6 personen en max. 2 huisdieren. Kosten voor elektra zijn €0,43 per KwH. Voor water betaal je €3,25 per m2. Voor meer informatie neem contact op met onze klantenservice, +31 (0)413 262 585. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Kampeerarrangement Junimaand

Kom genieten van de ontluikende zomer in de maand juni op vakantiepark De Pier. Konijnen, spechten en eekhoorntjes zitten samen met jou aan het ontbijt. Een hele maand kamperen en genieten van het mooie Brabantse land waar je heerlijke fiets- en/of wandeltochten kunt maken door de bosrijke omgeving.

Arrangement naseizoen

Ontdek Noord-Brabant in het najaar. Waarom je caravan meteen in de stalling zetten? Dat is toch zonde! Terwijl kamperen in Brabant zo heerlijk is. Zeker als er een mooie nazomer is.In het najaar kun je op vakantiepark De Pier extra genieten van de rust. Je wandelt of fiets zo vanaf de camping de natuur in, waar je eindeloze wandel- en fietstochten kunt maken. De prachtige herfstkleuren, paddenstoelen, een schitterende ondergaande zon, het najaar heeft zoveel moois te bieden.
 

Kampeerarrangement Voorseizoen

Wil jij ook naar buiten zodra de eerste zonnestralen verschijnen na de winter? En dan lekker genieten van het voorjaar in de natuur? Dan is een voorseizoen plaats helemaal iets voor jou. Tegen een voordelig tarief kun je vanaf eind maart tot begin juli een mooie plek reserveren. Bovendien is onze camping van veel gemakken voorzien. Zoals verwarmde sanitairgebouwen, een wasserette, een speeltuin, leuke activiteiten voor jong en oud, een animatieteam in de hoogseizoenperiodes, een gezellig café en verwarmd buitenbad. Verder is er een kinderboerderij, een moestuin en zijn de activiteiten afgestemd op de natuur. En dat allemaal aan de rand van één van Brabants mooiste natuurgebieden, De Maashorst.

Kampeerarrangement Zomerseizoen

Vier de zomer bij De Pier Recreatie! Op en rond ons park is er in de zomervakantie van alles te doen. Gelegen midden in de natuur kun je heerlijk met de kinderen naar het zwembad of een zomerse wandeling maken in het bos.

Arrangement Septembermaand

Wil je in in het mooie naseizoen nog even genieten van de septembermaand? De rust is weergekeerd op de camping en je ziet hoe de natuur zich opmaakt voor de komende herfst. Geniet van de prachtige kleuren van het blad aan de bomen.