Arrangement Pasen

Paaseieren zoeken, een ontbijtje buiten of heerlijk de natuur in. Hoe breng jij de paasdagen door? Tijdens het lange paasweekend kun je er prima tussenuit met familie of vrienden. Beleef het voorjaar bij De Pier Recreatie.

Arrangement Pinksteren

Tijdens Pinksteren wil je natuurlijk fijn samen zijn met het hele gezin. Boek daarom nu een verblijf bij De Pier Recreatie en doe een unieke ervaring op. Niet alleen op het park, maar ook daarbuiten.

Arrangement Junimaand

Kom genieten van de ontluikende zomer in de maand juni op vakantiepark De Pier. Konijnen, spechten en eekhoorntjes zitten samen met jou aan het ontbijt. Een hele maand kamperen en genieten van het mooie Brabantse land waar je heerlijke fiets- en/of wandeltochten kunt maken door de bosrijke omgeving.
 

Arrangement Hemelvaart

Een (lang) weekend weg met Hemelvaart? Bij De Pier Recreatie kun je tijdens je verblijf de weldadige frisse boslucht inademen. Kom met het hele gezin en beleef de mooiste momenten.

Arrangement Hemelvaart & Pinksteren

In mei kun je weer genieten van lange weekenden tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Het perfecte moment om er eens even op uit te trekken in Nederland. Maak stevige fiets- en wandeltochten door de schitterende omgeving of ga eens lekker picknicken in de natuur en kom helemaal tot rust. Profiteer optimaal van beide weekenden en boek het arrangement Hemelvaart & Pinksteren.

Arrangement zomerseizoen

Vier de zomer bij De Pier Recreatie! Op en rond ons park is er in de zomervakantie van alles te doen. Gelegen midden in de natuur kun je heerlijk met de kinderen naar het zwembad of een zomerse wandeling maken in het bos.