Veilig op vakantie in Nederland? Lees alles over onze maatregelen en de speciale corona-omboekflexibiliteit

 
COVID Proof

Coronavirus

 1. Coronavirus

Informatie betreffende het Coronavirus COVID-19


Vakantiepark De Pier volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat je met een gerust gevoel aan jouw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons hebt. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kun je terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Faciliteiten gesloten
De faciliteiten op onze vakantieparken zijn gesloten per 15 oktober voor minmaal 4 weken. 

Ons vakantiepark is geopend

Ons vakantiepark is ruim opgezet en onze accommodaties beschikken over een ruim terras, waardoor je niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Op ons park hebben wij passende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen. Wij vragen je deze richtlijnen op te volgen.

Omboeken / Annuleren
Mocht je een reservering hebben gemaakt met omboekgarantie, dan bieden wij je de mogelijkheid om jouw boeking kosteloos te verplaatsen. Jouw boekingswaarde zal als een tegoed worden gehanteerd voor jouw volgende verblijf. Je kunt de gewenste wijziging doorgeven met het omboekformulier.

Wanneer je jouw boeking wilt annuleren en geen gebruik wilt maken van de mogelijkheid om op een ander moment jouw boeking te verplaatsen, gelden de algemene annuleringsvoorwaarden en/of voorwaarden.

Overzicht van de genomen maatregelen en de aangepaste werkinstructies.

 
 • Zowel personeel als gasten dienen altijd minimaal 1,5 meter afstand te houden. Hier wordt op gecontroleerd.
 • De zwembaden op ons vakantiepark zijn geopend van mei t/m september. Wel moeten wij ons houden aan de gestelde eisen van het het RIVM. Dit houdt o.a. in dat wij een beperkt aantal mensen per uur toe mogen laten in de zwembaden. Het is dan ook verplicht om een plekje bij het zwembad te reserveren. Je kunt dit allemaal terugvinden in het zwembadprotocol.
 • Vakantiepark De Pier houdt contact met de GGD en bij vragen wordt het RIVM geraadpleegd. Eveneens houden we ons strikt aan alle door de overheid opgelegde maatregelen en adviezen. 
 • Vakantiepark De Pier heeft verschillende hygiënemaatregelen genomen:
  • Op verschillende posities op het park staan desinfecterende hand wasmiddelen en desinfectie sprays
  • Alle centrale ruimtes en woningen worden met desinfectie en antibacteriële schoonmaakmiddelen, volgens strikte werkinstructies, schoongemaakt. 
 • De receptieruimte en zogenoemde contactpunten zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen extra worden gereinigd met professionele middelen.
 • Het linnengoed wordt op een temperatuur van boven de 60 graden gewassen zodat virussen niet overleven.
 • Indien een receptiemedewerker of de eigenaar, dan wel familieleden van voornoemde medewerker verkouden, ziek of iets anders onder de leden heeft, blijft de medewerker minimaal tot 1 dag nadat de symptomen verdwenen zijn, thuis.
 • Onze receptie is geopend maar onze medewerkers zullen afstand van je houden. Houd alsjeblieft de 1,5 meter afstand aan, kom met 1 persoon tegelijk de receptie binnen en betaal zoveel mogelijk per pin / contactloos.
 • Dagbezoek is toegestaan met inachtname van de landelijke regels zoals de 1,5 meter afstand en een maximaal aantal personen tegelijk.
 • Alle medewerkers, gasten en eigenaren die werkzaam zijn op ons park blijven geïnformeerd en herinnert over de genomen maatregelen, protocollen en de gepaste afstand. Dit gebeuren eveneens door diverse aanplakbiljetten, stickers en via ons informatiekanaal, zoals website en via de telefoon. Mocht de situatie wijzigen of een niet zijnde spoed situatie, worden alle gasten per e-mail, dan wel per telefoon hierover bericht.

 

 • De directie van Vakantiepark De Pier alsmede alle beheerders en veiligheidsmedewerkers en hulpverleners, kijken dagelijks naar de stand van zaken en passen hierop het beheersplan en de maatregelen aan. 

 

 

Vakantiepark De Pier stelt altijd de veiligheid, gezondheid van haar gasten, eigenaren die verblijven of gedoogd wonen op het park en die van haar medewerkers voorop. Eveneens wordt ten alle tijden de vanuit overheid beperkende maatregelen, maar ook adviezen opgevolgd en zal Vakantiepark De Pier altijd trachten nog meer te doen dan er gevraagd wordt, om de risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de door ons genomen maatregelen of jouw reservering? Bel dan met ons contact center : +31 (0) 413 262 585