Veilig op vakantie in Nederland? Lees alles over onze maatregelen en de speciale corona-omboekflexibiliteit

 
COVID Proof

Coronaproof activiteiten

  1. Coronaproof activiteiten

Ontdek de omgeving van De Pier


Kijk eens over de grenzen van De Pier heen en zie wat er allemaal te beleven valt, ook in deze tijd. 

 
Bedaf

Natuur

Van de prachtige natuur die je kent vanuit de Pier, kun je ook buiten de grenzen van het vakantiepark genieten! Maak een heerlijke wandeling door bossen en duinen of voel de wind in je haren op de fiets. Bij de receptie van het park kun je wandelroutes krijgen en bij de buurman kun je fietsen huren.

Natuurgebied De Maashorst

Vakantiepark De Pier is een uitloper van De Maashorst. Je loopt vanuit de Pier dan ook meteen dit prachtige natuurgebied in. Met een beetje geluk vind je zelf sporen van de rijke historie van dit gebied: van zwerfkeien tot werktuigen van jagers uit de steentijd!

Wandelen en fietsen in de buurt

Vakantiepark de Pier ligt middenin de natuur en je kunt hier heerljke wandelingen maken, met de kinderen het kabouterpad ontdekken of je pakt de fiets en doet een rondje Maashorst

Landgoed Tongelaar

In een uithoek van de provincie, ver van steden en verkeerswegen vandaan, is het on-Nederlands stil. Centraal staat een kasteelburcht, omringd door prachtige boerderijen. Je waant je er zo op het Franse platteland. Weet je al dat op Landgoed Tongelaar wel 50 dassen wonen?

 
eten en drinken

Eten en drinken

Ondanks dat de horeca gesloten is zijn er nog volop mogelijkheden om toch te genieten van al het lekkers dat de omgeving te bieden heeft.

Gasterij De Pier

Bij onze buren kun je X

Bestel de #besteburgervanuden

Genieten van de lekkerste en malste burgers van Uden. Op slechts 2 minuten van ons vakantiepark kun je 7 verschillende burgers afhalen bij de hamburger drive-in. Alle hamburgers worden klaargemaakt op de Big Green Eggg. Lekker!

Marc's Bar BQ

Geen zin in hamburgers, maar wel in een mals stukje vlees of perfect gegaarde vis? Dan is Marc's Bar BQ de plek waar je moet zijn. Ze hebben hier de allerlekkerste biefstuk die ooit hebt geproefd. Die moet je een keer geproefd hebben!

Bomenpark Heesch

Aan de rand van de Maashorst vind je restaurant Bomenpark. Onze tip: ga eerst lekker een wandeling maken door dit prachtige park en haal daarna je bestelling op. Genieten gegarandeerd!

 
Dierenrijk

Beleef de omgeving

Wil je een keer een dagje er op uit? Dan hebben wij hier een paar tips voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk kun je ook bij de receptie terecht voor actuele informatie over evenementen en daguitjes.

Voor de kinderen

In de omgeving is er vanalles te beleven voor de kinderen. Zo kun je naar natuurspeelplaats Docus de das, kun je het kabouterpad lopen of verdwaal in de bossen met Osje.

Dierenpark Zie-Zoo

Op zoek naar wat meer exotische dieren dan die je in en rondom ons vakantiepark kunt tegenkomen? Dan is een bezoekje aan Dierenpark Zie-Zoo zeker de moeite waard!

Kasteel Heeswijk

Prominent in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk, het mooiste kasteel van Brabant. Dit duizend jaar oude kasteel is een topmonument in Brabant.

Uitkuren bij Jumpsquare

Moeten de kinderen even hun energie kwijt? Reserveer dan bij Jumpsquare in Veghel. Volledig coronaproof en het speciale mini jump is ook geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. 

Billy Bird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk is een recreatiepark voor jong en oud, waar iedereen 360 dagen per jaar Happy Together kan zijn. Het strandbad en de de vele binnen- en buitenattracties zorgen voor een onvergetelijk dagje uit!

Outdooractiviteiten bij de Mastworp

Als je op zoek bent naar een actieve en uitdagende activiteit dan moet je bij de Mastworp zijn. Huur een moutainbike en verken een uitdagende MTB-route in de Maashorst, bereik grote hoogtes in het klimpark of ga de strijd met elkaar aan in een Arrow Battle.

Thermen de Berendonck

Ultiem genieten tijdens je vakantie? Bij ons zijn kortingsvouchers te verkrijgen bij de receptie, zodat je voordelig kunt gaan genieten bij Thermen Berendonck.