Veilig op vakantie in Nederland? Lees alles over onze maatregelen en de speciale corona-omboekflexibiliteit

 
COVID Proof

Contact en route

  1. Contact en route

Alle contactgegevens op een rij


Op zoek naar een telefoonnummer, adres of routebeschrijving? Op deze pagina vind je alle contactgegevens van vakantiepark De Pier. Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Klantenservice

Nederlandse vlag      

+31 (0)413 262 585

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 uur tot 14.00 uur.

 
Neem contact op
 

Adres

Met de auto naar De Pier

Maak gebruik van een navigatiesysteem en plan je route naar vakantiepark De Pier of volg een van onderstaande routebeschrijvingen.

Vanuit Rotterdam (A16)
Houd richting Dordrecht/Breda aan. Neem afslag ’s-Hertogenbosch-Utrecht (A2), vervolgens afslag Nijmegen-Oss (A59) en tot slot Eindhoven/Uden (A50). Neem als laatste afslag 14 Uden-centrum/Vorstenbosch/Zeeland. Vervolgens neem de eerste afslag op de rotonde naar de Looweg. Op de Karperdijk neem na 2 km de afslag rechts naar de Schansweg.

Vanuit Amsterdam/Utrecht (A2)
Houd richting Utrecht/'s-Hertogenbosch aan. Neem afslag  afslag Nijmegen-Oss (A59) en tot slot Eindhoven/Uden (A50). Neem als laatste afslag 14 Uden-centrum/Vorstenbosch/Zeeland. Vervolgens neem de eerste afslag op de rotonde naar de Looweg. Op de Karperdijk neem na 2 km de afslag rechts naar de Schansweg.

Vanuit Eindhoven (A50)
Houd richting Son en Breugel/Veghel/Nijmegen aan. Neem na 25 km afslag 14 Uden-centrum/Vorstenbosch/Zeeland. Vervolgens neem de derde afslag op de rotonde naar de Rondweg. Neem bij de tweede rotonde de eerste afslag naar de Looweg. Op de Karperdijk neem na 2 km de afslag rechts naar de Schansweg.

Vanuit Venlo (A73)
Houd richting Nijmegen/Venray aan. Neem afslag  Wijchen/Nijmegen-Lindenholt (N326). Neem de tweede afslag op de eerste rotonde richting Wijchen/Bijsterhuizen 5000-5200/Grave/'s-Hertogenbosch (A326). Bij knooppunt Bankhoef volg richting 's-Hertogenbosch/Eindhoven (A50). Neem als laatste afslag 14 Uden-centrum/Vorstenbosch/Zeeland. Vervolgens neem de eerste afslag op de rotonde naar de Looweg. Op de Karperdijk neem na 2 km de afslag rechts naar de Schansweg.

 
Horeca

Vakantiepark De Pier

Schansweg 3A

5406 TP Uden

Plan je route