BBQ

Zin om te genieten van heerlijk vlees of vis voor op de BBQ? Neem het zelf mee. Dries en Irm zetten de BBQ’s klaar, de salades, sausjes en stokbrood. (Wij zijn bezig met de voorbereidingen. Ga lekker zitten en geniet alvast)
mei
26

Koopzondag Uden

Winkeliers in het centrum en op de woonboulevard zetten hun deuren wagenwijd voor je open. Onze winkels op de woonboulevard zijn open vanaf 11:00 uur en in het centrum vanaf 12:00 uur. Alle winkels zijn open tot 17:00 uur. Veel shopplezier!
mei
27

Bijendag Op Het Erf

Vandaag is de imker op het erf en in het leslokaal om van alles over de bijen te vertellen. Hij zal ook honing slingeren. Kom kijken en proeven!
mei
27

Wisentenexcursie Natuurcentrum De Maashorst

De wisent is een indrukwekkend dier, prachtig om te zien. Deze dieren wonen niet zomaar in De Maashorst. Ze hebben een taak en voeren die op hun eigen specifieke manier uit. Samen met een gids mag je ze bezoeken.
jun
3

Bosavontuur | Helma de Rakt

Weet je wat het mooiste is van het Bosavontuur!…? Eigenlijk weet níemand wát er precies gaat gebeuren tijdens een avontuur in de Magische Maashorst… Er zijn al zoveel geheimzinnige dingen gebeurt door de eeuwen heen. Iedere keer is weer een verrassing.
jun
6